flyttboende-600-378

Nu har det kommit en mycket galen idé från ett amerikanskt företag som vill att du ska kunna ta med dig hela lägenheten när du flyttar. I teorin är detta en spännande och rolig idé dock är frågan hur det skulle se ut praktiskt? Oroa dig inte för det för det har det amerikanska företaget Kasista funderat ut. Det har tillverkat lägenheter som är moduler som placeras in ett hus.

Ja, du kan helt plötsligen bygga lego med din egna lägenhet. Det är ingen stor lägenhet som du kommer få, den ligger på 18 kvadratmeter och innehåller, badrum, kän och arbetsplats och en stor säng som självklart kan stuvas undan. Enligt det amerikanska modullägenhets-byggarna så kommer det tillverkas flera sådan här hus under 2016 i Austin, Texas.

När du känner att det är dags för dig att lämna din stad så kommer en lastbil att komma hämta hela din lägenhet för att sedan placera den i en annan byggnad. Idén är toppen, du slipper flyttpacka, flyttstäda och alla andra krångla sker inför en flytt. Kommer det här slå igenom? Nej, tror knappast inte det. Men å andra sidan så sa folk om Elvis också.