CHDHS-101_main1

 

 

GoPro är något som har blivit extremt populärt i vårt samhälle den senaste tiden. GoPro är något som ändå är relativt nytt som inte har funnits allt för länge. Anledningen till att det har blivit så himla populärt som det har blivit är att du kan film vad du än gör. Badar du, dyker du, gör du häftiga tricks i skidbacken, åker du cross med många flera alternativ kan du filma din upplevelse med ett så kallat fisköga med riktigt bra upplösning. Extremt kolla och häftiga filmer kan du tillverka med detta fenomen.

GoPro HERO4 Session är den senaste kameran från GoPro i det är den första i sitt slag som är i ett miniformat. Vänta nu tänker du. Alla deras kameror är ju små. Sant, men den här är ännu mindre vilket gör att den blir ännu lättare att få med sig på häftiga äventyr som du beger dig på.

GoPro HERO4 Session är omkring 3,5 centimeter hög och bred och filmar i samma kvalitéer som tidigare större modeller. En ännu häftigare nyhet är att GoPro är vattentät utan hölje och du kan ta den ända ner på tio meters djup. Den har dessutom två mikrofoner som den väljer mellan för att få det absolut minsta vindbruset. Grymt!

Den coola GoPro HERO4 Session har en som de andra kameran en inbyggd Wi-fi samt Bluetooth och du ska kunna använda de flesta av tidigare lanserade tillbehören och fästena. Dessutom är det bättre batteritid på denna modell än tidigare modeller. Du kommer kunna filma i HD upp till två timmar på en landning. Priset sägs landa på cirka 4 000 kronor på denna goding.