Hatar du att knyta skorna? Se hit! Nu har skorna som du drömde om när du såg filmen Tillbaka till framtiden äntligen lanserats. 26 års lång väntan är över. Det är helt otroligt! Jag kanske är en smula överexalterad när jag skriver denna nyhet. Men det är för att detta är så enormt häftigt och ballt. I onsdags var det den årliga ”Back to the Future-day” vilket alltid firas av alla hängivna fans.

I Tillbaka till framtiden 2 reste Michael J. Fox karaktär Marty McFly tillbaka till framtiden och året var 21 oktober 2015 vilket alltså betyder att onsdags var den dagen aktuella dagen som filmer utspelar sig i. Filmen framtidsvision var ganska tydlig, det var flygande bilar, svävande skateboards och sedan var det dem där häftiga självknytande skorna.

Nike ville fira detta och har nu gjort verklighet av skorna. Självklart var det Michael J. Fox som visade upp dessa självknytande skor från Nike. Michael J. Fox demonstrerade dem självknytande skorna i TV. Nike meddelade även att skorna kommer släppas till försjälning via autkion år 2016. Intäkterna från försäljningen kommer gå till Michael J. Fox stiftelse för Parkinson-forskning.

Det är inte första gången som Nike släpper en skomodell från Tillbaka i framtiden, utan under år 2011 så släppte dem även skor som var designade som i filmen men dock utan funktionen självknytande. Nu finns dem i verkligheten! Häftigt, coolt, balt och ett gäng superlativ till! Vad kommer härnäst? Blir det en hooverboard eller blir det en flygande bil? Ska bli väldigt intressant!