mobilkub-600-268

 

WonderCube 2000-talets armékniv! Hur häftig och användbar är inte denna uppfinning? Sjukt häftig. Detta lilla kompliment är en liten box på cirka 2,5 centimeter som innehåller massor av användbara verktyg som du viker ut precis som du gör på en armékniv. Välkommen till framtiden!

Vad kan använda en WonderCube till?

Wondercube är ett utmärkt komplement till din telefon. Du kan använda den till minneskortsläsare, du har en ficklampa, du kan ladda din telefon via datorn, du kan använda den som en ställning om du ska kolla på film till exempel, du kan använda den som en USB och föra över filer med mera, du kan synca din telefon med din dator, du kan ladda upp din telefon med ett batteri om du hamnar i en nödsituation med flera funktioner som kommer tilläggas.

Vist låter den häftig? Och framförallt användbar. Just nu är detta ett projekt på indiegogo vilket betyder att projektet samlar in pengar för att kunna lansera denna produkt. I dagsläget har projektet samlat in nästan 3 miljoner kronor. Eftersom detta är WonderCube första produkt kommer denna produkt definitivt utvecklas och bli ännu mer användbar vilket känns mycket lovande. Tänk en powerbank med solceller inbyggd det hade ju varit helt magiskt.

Vilka mer saker saknar du i WonderCube? Kommentera nedan!