Smart snusdosa från Pouchguard

Tekniknörd som man är så blir man allt imponerade av saker och ting som har med teknik att göra. Idag läste jag om en riktigt häftig produkt som kan vara enormt bra för alla snusar där ute. Dessutom skulle man kunna vidareutveckla denna pryl till att använda till massor av andra saker.

Det har tagit fram en snusdosa som hjälper dig att kontrollera ditt beroende. När du har tagit en snus så låser sig dosan och som du förstår är idén väldigt enkel och inte krånglig alls. Pouchguard som prylen heter har ett automatiskt tidlås som låser sig ett angivna tidsintervaller som du bestämmer själv. Du kopplar upp dosan mot din smartphone där du som sagt va bestämmer hur ofta du får ta en snus. Dessutom finns det en liten display på skärmen som visar hur lång tid det är kvar.

Detta är ett perfekt hjälpmedel för den som vill dra ner på sitt snusande samt att sluta helt. Dock kanske det kan vara väldigt frustrerande att se tiden. Grundaren berättar att de har flera idéer och funktioner som de vill lägga till i appen. Riktigt häftigt för den som vill ha hjälp att nå sina mål.

Så använder du den smarta snusdosan:

  • Lägg snuset i dosan
  • Anslut dosan till din smartphone
  • Ställ in ett tidsintervall för hur ofta dosan ska öppnas
  • Dosan öppnas på den angivna tiden och stängs när du har stäng locket igen

Se trailern hur dosan fungerar: