I och med påsken börjar vårkänslorna komma trots att det fortfarande är ganska kyligt här i Sverige. Något att verkligen se fram emot då våren är på intåg är att kunna sitta ute och sola, äta och bara umgås. Att kunna lyssna på musik utomhus, kanske till och med i en park eller på stranden i sommar är ju hur härligt som helst. Därför har vi satt ihop en lista på de 5 bästa portabla högtalarna.

l. BOSE Soundlink Mini

bose

Det här är en trådlös högtalare med riktigt fylligt ljud, definitivt en favorit för musikälskaren! 1490kr kostar den hos Mediamarkt.

2. Marshall Kilburn

marshall

Riktigt snygg högtalare med bluetooth funktion i klassisk stil! Allra snyggast är den i creme vit som här! Den blir din för 2690kr hos netonnet.se

3. JBL Flip 2

JBL

Något billigare än de två tidigare, men fortfarande med riktigt bra ljud är denna högtalare från JBL. Den kan du också hitta hos Mediamarkt för 589kr

4. JBL Xtreme

jbl vattentät

Ännu en högtalare från JBL. Den här är perfekt att ha med till stranden eller poolkanten eftersom den är stänkskyddad. Dessutom har den ett riktigt grymt ljud! Den kostar 2789 kr hos Teknikmagasinet.

5. JBL Go

jbl gul

Avslutar listan med ett budgetalternativ från JBL. Den här funkar med både iOS och Android enheter och är ett alldeles lagom alternativ om man inte vill störa grannen! 279kr kostar den på netonnet.